Genvalgt som folketingskandidat

Publiceret i UgeBladet Skanderborg 26. mak 2021, Østbirk Avis 28. maj, Horsens Folkeblad 31. maj 2021

SusanKronborg er ved ved generalforsamling i opstillingskredsen Skanderborg, Odder og Samsø netop blevet genvalgt som folketingskandidat

Ved generalforsamling i Radikale Venstres opstillingskreds Skanderborg, Odder og Samsø er folketingspolitikeren Susan Kronborg netop blevet genvalgt som kredsens folketingskandidat.

Ved seneste folketingsvalg blev Susan Kronborg 1. suppleant for Radikale Venstre i Østjylland, men efter den tidligere partiformand i oktober sidste år trak sig som partiets politiske leder, fik hun muligheden for at vikariere i folketingsgruppen.

Susan Kronborg er i dag partiets indfødsretsordfører og fiskeriordfører. Det er to ordførerskaber, hun sætter pris på, fordi det er vigtige ordførerskaber, hvor beslutningerne har store konsekvenser for samfundet og ikke mindst de involverede., oplyser kredsformand Mie Bergmann i en pressemeddelelse.

Susan Kronborg har på det seneste blandt forsøgt at bane vej for at Smukfest kunne afvikles medio august, hvor en stor del af danskerne vil være færdigvaccineret. Der var dog ikke flertal for dette.

Susan Kronborg markerer sig også lokalt i kampen mod den sydlige linjeføring af rute 26, hvor hun kæmper for at få en ny VVM undersøgelse, eftersom meget er ændret siden den seneste blev lavet i 2012.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *