Folketingskandidat reagerer på retskendelse i anholdelsessag fra Vejle:

Folketingskandidat reagerer på retskendelse i anholdelsessag fra Vejle: Hvornår er det så lige, at de politibetjente bliver afskediget⁉️

Læs gerne mit Læserbrev publiceret i Horsens Folkeblad 21. december 2023

Retten har nu afsagt dom om, at det er ulovligt at bryde en dør ind uden dommerkendelse (under anholdelse 9. november 2021 på Finlandsvej i Vejle, red.)

Det er selvfølgelig ikke en lovlig undskyldning, at beboeren to måneder før måske har sparket til en politibetjents fod.

Hvornår er det så lige, at de politibetjente bliver afskediget?

I Skatteforvaltningen bliver man afskediget, hvis man som ansat slår en årsopgørelse op, som ikke relaterer til ens arbejdsopgaver.
Og det er langt værre, når politibetjente misbruger deres voldsmonopol.

Man kan selvfølgelig indvende, at familien selv er ude om det, og det ikke ligner noget at sparke en politibetjent på foden.

Men hvorfor er der ikke rejst en sag om vold mod tjenestemand? Måske fordi det nævnte spark ikke har fundet sted.

Det er heldigvis sådan, at politiet andre steder i landet følger Grundloven, som sikrer boligens ukrænkelighed. Heldigvis har politiet ikke lov til at sparke døren ind hos dig eller mig uden en dommerkendelse.

Når der helt undtagelsesvis er brodne kar, skal der selvfølgelig tages hånd om situationen. Indtil videre er der dog intet sket, udover at den pågældende politienhed er nedlagt.

4 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *