Tidligere radikalt folketingsmedlem skifter til Moderaterne: “Danmark har brug for en reel forandring fra midten”

Altinget 6. juni 2024

Susan Kronborg, der tidligere har siddet i Folketinget for Radikale Venstre, skifter til Moderaterne. Det gør hun sammen med kommunalbestyrelsesmedlem for Radikale Venstre i Herlev Kommune Deniz Kücükavci.

Radikale Venstre mister to medlemmer til Moderaterne.

Det skriver Moderaterne i en pressemeddelelse torsdag. 

De to medlemmer er tidligere folketingsmedlem Susan Kronborg og kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev Kommune Deniz Kücükavci. 

Susan Kronborg er tidligere medlem af Radikale Venstres hovedbestyrelse og var i perioden mellem 2020-2022 medlem af Folketinget. I sin folketingsperiode var hun boligordfører, indfødsretsordfører, fiskeriordfører og indeklimaordfører for partiet.

“Danmark har brug for en reel forandring fra midten, og den bidrager jeg gerne til. Moderaterne er et parti, der følger devisen ”når kort og terræn ikke passer sammen, skal man følge terrænet”. Det er en pragmatisk og fornuftig tilgang at have til politik”, siger Susan Kronborg om sit partiskifte.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *