Radikale og Alternativet kæmpede alene for SMUKfest

Publiceret i Østbirk Avis og Midtjyllands Avis 7. maj 2021, Ugebladet Skanderborg 12. maj 2021

Radikale og Alternativet kæmpede alene for SMUKfest

Vi er i Radikale Venstre helt uforstående overfor, at der i forhandlingslokalet om genåbningsplanen, var en så udbredt manglende interesse for fakta om vaccineniveauet og hvad en musikfestival egentlig er.

Radikales sundhedsordfører Stinus Lindgreen og den politiske leder Sofie Carsten Nielsen kæmpede så blodet sprang, men fandt kun en støtte i Alternativet og ingen andre partier ville være med. Det viser desværre en manglende forståelse for hvad en festival er, og at der i juli vil være 4 millioner vaccinerede danskere. Forstå det hvem der kan.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *