Er der skattely så har vi snor i støtten

Publiceret i Østbirk Avis 28. marts 2021, Midtjyllands Avis 31. marts 2021, Uge-Bladet Skanderborg 7. april 2021

Jeg har som fiskeriordfører været gennem hårde forhandlinger om, hvordan EU midler skal fordeles til et bæredygtigt fiskeri. Men vi har stået sammen og jeg er meget glade for særligt, at der er prioriteret EU midler til det skånsomme fiskeri og skånsomme fiskeredskaber. Og med min baggrund i Skattestyrelsen har jeg ønsket, at vi får snor i EU støtten sådan -, at hvis der er miljøsnyd, hvis der er skattesnyd, hvis der er skattely – så trækker vi støtten tilbage – tilbage til fælleskassen. Vi giver nemlig millioner til omstilling og forskning i klimavenlige løsninger. Men nogle modtagere er kæmpe internationale selskaber og nogle virksomheder har også problemer med miljøsager. Jeg håber, at også i andre sammenhænge og i andre ministerier – vil man lade sig inspirere. Jeg vil i hvert fald fortsat kæmpe for snor i støtten. Og tak for det nye samarbejde med Skattestyrelsen også på det her område.

Jeg har som fiskeriordfører været gennem hårde forhandlinger om, hvordan EU midler skal fordeles til et bæredygtigt fiskeri. Men vi har stået sammen og jeg er meget glade for særligt, at der er prioriteret EU midler til det skånsomme fiskeri og skånsomme fiskeredskaber. Og med min baggrund i Skattestyrelsen har jeg ønsket, at vi får snor i EU støtten sådan -, at hvis der er miljøsnyd, hvis der er skattesnyd, hvis der er skattely – så trækker vi støtten tilbage – tilbage til fælleskassen. Vi giver nemlig millioner til omstilling og forskning i klimavenlige løsninger. Men nogle modtagere er kæmpe internationale selskaber og nogle virksomheder har også problemer med miljøsager. Jeg håber, at også i andre sammenhænge og i andre ministerier – vil man lade sig inspirere. Jeg vil i hvert fald fortsat kæmpe for snor i støtten. Og tak for det nye samarbejde med Skattestyrelsen også på det her område.

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *