Tag børnene hjem fra Syrien

Publiceret i Midtjyllands Avis og Østbirk Avis 27. marts 2021

Vi tager os af vores egne statsborgere selvfølgelig! Så de danskere som er i de frygtelige lejre skal hjem. Og der skal – som i alle andre tilfælde – afvikles en retssag, hvis mødrene har været terrorister eller har medvirket til terrorisme. Børnene kan så være sammen med deres mor i fængslet eller komme på besøg. Det næste er, at hvis der er efterretninger om, at børnene kan risikere at blive optrænet som terrorister – så er det selvfølgelig bare endnu et argument for at få børnene hjem.

1 kommentar

  1. Wow, amazing weblog layout! How long have you been running a blog for?
    you made running a blog look easy. The overall glance of your site is magnificent, as well as the content material!

    You can see similar here najlepszy sklep

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *