Sarah Kostic’s sejr over systemet

Publiceret MJA 9. marts 2021

Jeg har kæmperespekt for Sarah Kostic som har fået hul igennem til ministeriet. Minister Tesfaye tager nu fat i mange års Ninn-Hansen regime i ministeriet. Sager der blev afgjort inden 2013 indeholdt ikke klageadgang. Efter helt almindelige forvaltningsretlige principper, betyder det at der selvfølgelig er klageadgang og den klageadgang er uden klagefrist. Det har Tesfaye nu forstået og hermed også ministeriet. Oven i vil ministeriet gå videre i at opføre sig forvaltningsretligt korrekt. De vil nu også give permanent opholdstilladelse til unge som har opfyldt kriterierne, men som ikke har kendt til den mærkelige frist, hvor man skal nå at ansøge i vinduet 18-19 år.

Her fra skal jeg stærkt opfordre til at ministeriet holder op med administrere efter mærkelige ’ansøgningsvinduer’ der kun kan betragtes som chikane. Dernæst forventer jeg også at ministeriet selv genoptager alle sager også efter 2013, hvor der er givet afslag på grund af ’vinduesreglen’. Tillykke Sarah du er en heltinde.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *