Vi skal passe på naturen med klausuler

Publiceret Horsens Folkeblad 6. marts 2021

 Som fiskeriordfører bekymrer det mig, at der er havbrug og dambrug som muligvis ikke kun forurener men måske også fusker med miljødata. Det er prisværdigt, at Danmarks Sportsfiskerforbund har holdt øje med området der har særlig status som EU-beskyttet Natura 2000-område. Jeg er i forhandlinger om Den Europæiske Hav-, Fiskeri- og Akvakulturfond hvor der fordeles EU-midler til EU’s fælles fiskeripolitik og maritime politik. Her vil jeg med fornyet kraft kræve klausuler på vores uddelinger, sådan der ikke kun er helt generelle krav. Der skal efter min mening helt specifik være snor i udbetalingerne – så vi kan få pengene tilbage ved misbrug eller snyd. Det er en sag jeg vil følge nøje.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *