Coronamoms

Publiceret Berlingske Tidende 5. maj 2020, Weekendavisen 3. juni 2020

Af Susan Kronborg, 1. suppleant til Folketinget for Radikale Venstre i Østjylland


ELLEMANN VIL HALVERE MOMSEN


Det lyder som en tillokkende ide, men spørgsmålet er om nedsættelsen vil betyde en lavere pris for os som kunder eller om butikkerne bare sætter prisen forholdsmæssigt op. Jeg er ikke i tvivl om at det vil booste økonomien uanset hvad – da vi jo også alle sammen hopper på ethvert udsalg i troen på at varerne er billigere. Næste spørgsmål er dog også om vi i ’moms’ udsalget køber indenlandske eller udenlandske varer. Jeg håber tværtom, at den her Corona tid giver os tid til refleksion om en anden kadence, hvor vi forbruger med omtanke og klimabevidst. Hvor vi i større omfang bruger penge på gode oplevelser såsom restaurantbesøg, kroophold, kulturoplevelser, koncertoplevelser, fitness mv.

1 kommentar

  1. Wow, incredible blog structure! How long have you ever been blogging for?

    you made running a blog glance easy. The whole glance of your web
    site is excellent, as neatly as the content! You can see similar here sklep online

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *