TV2Østjylland indslag om genåbningsplanen

Genåbningsplan drøftet i 19.30 nyhederne TV2Østjylland
Jeg var på besøg på klinikken Fysioterapi og Træning, Nygade 1 B, Silkeborg og mødte Louise (journalist), Patricia (fotograf) samt fysioterapeut Dorte With og Søren Egge Rasmussen (Enhedslisten) til en snak om genåbningen for de små erhvervsdrivende. Jeg mente ikke, der var noget at betænke sig på, når SSI har vurderet vi stadig vil have et fortsat lavt antal indlagte. Det fik jeg lejlighed til at sige i direkte tv til 19.30 nyhedsudsendelsen TV2 ØSTJYLLAND Som I kan se af fotoet, stod Patricia, Louise, Søren og jeg med 2 meters afstand.
Jeg taler 3.26 min inde i indslaget https://www.tv2ostjylland.dk/nyheder/16-04-2020/1930/erhvervslivet-holder-vejret?v=1_5u1j1pnm&autoplay=1#player

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *