Skattely og Coronahjælp

Publiceret Aarhus Stiftstidende 24. maj 2020, Østbirk Avis 24. maj 2020, Samsø Posten 25. maj 2020, Horsens Folkeblad 26. maj 2020, Midtjyllands Avis 27. maj 2020

Hvis du eller din virksomhed ikke betaler skat i Danmark, så lad være med at række hånden frem!
Det virker oprigtig talt stødende, at landets forventeligt efterhånden beskedne midler, via hjælpepakker, også går til understøttelse af virksomheder, der har etableret sig på sådan vis, at skattebetalingen til Danmark minimeres maksimalt.
Naturligvis er det godt, at staten har hjælpepakker, der kan afbøde coronakrisens økonomiske konsekvenser for vores erhvervsliv, men pengene til disse hjælpepakker kommer kun fra et sted: Skat! Og netop den klub har de pågældende virksomheder aktivt meldt sig ud af.
Så henvis i stedet de pågældende virksomheder til “myndighederne” i Jersey, Cayman, og hvad der ellers findes af attraktive opholdssteder for holdingselskaber – jeg er sikker på, at de pågældende myndigheder står klar med trøstende ord, da hjælpepakker næppe kan finansieres af en skatteprocent tæt på nul.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *