Krise på AUH send flere penge

Publiceret i Uge-Bladet Skanderborg den 14. maj 2019

Folketinget skal redde vores hospital

Af Susan Kronborg

Spidskandidat for Radikale Venstre ved folketingsvalget i Skanderborg, Odder og Samsø

HVORFOR ER DER EN FYRINGSRUNDE PÅ AARHUS UNIVERSITETSHOSPITAL I SKEJBY

To sekunder efter AUH er bygget – kører der en kæmpe fyringsrunde. Det er helt absurd, og jeg er målløs. Alle dele af behandlingerne hænger sammen, og når der spares radiografer væk betyder det rent faktisk, at kræftbehandlingen ikke kan fungere. Det er chokerende, at der budgetteres med effektiviseringer ved sammenlægning af hospitaler, når al logik siger at der skal være en indkøringsfase førend der måske kan ”høstes” effektiviseringsgevinster. Uanset om det er Regionen eller Folketinget som skal stoppe de planlagte fyringer – skal den uforsvarlige personalebesparelse stoppes. Send penge nu!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *