Der er risiko for at jeg er blevet klogere

Publiceret Samsø Netavis 16. oktober 2022

Jeg fik i dag lejlighed til at drøfte klimatiltag i økonomisk perspektiv med Jan Bentzen, Associate Professor ved Aarhus Universitet, @Department of Economics and Business Economics. Det var en samtale fyldt med overraskende perspektiver, opgør med vedtagne sandheder, og bekræfter mig endnu en gang i, at vi skal trække på alle kapaciteter, når vi skal løse de “store” problemer! “Pengeskabet” er fyldt med viden og faglighed på vores uddannelsesinstitutioner. De vil gerne dele ud af deres løsninger og deres forskning. Der er “guld” at hente for fremtidens og jordklodens redning – så lad os andre blive bedre til at lytte. Jeg glæder mig til flere samtaler med Jan og besøg på Aarhus BSS – Aarhus Universitet

4 kommentarer

  1. Can I simply just say what a relief to discover somebody who genuinely understands what they are talking about on the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. More people must check this out and understand this side of the story. I was surprised that you arent more popular because you certainly have the gift.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *