Folketingsmedlem fra Skanderborg afløser Morten Østergaard som folketingskandidat i Aarhus

Omtalt i Vejle Amts Folkeblad 12. april 2022, 18. april 2022 Århus Stiftstidende, 19. april 2022 JP Aarhus, 19. april 2022 Brande Bladet

UDNÆVNELSE: Susan Kronborg, Skanderborg, afløste sidste år den tidligere leder af Radikale Venstre Morten Østergaard i Folketinget, og nu er hun ved generalforsamlingen i partiets Aarhusafdeling blevet valgt som folketingskandidat i Aarhus.

Hun er uddannet jurist i byen, hvor hun også har taget en akademisk forskningsgrad inden for jura, ligesom hun i syv år har arbejdet som specialkonsulent hos Skattestyrelsen i Aarhus.

– Det er med optimisme og entusiasme, jeg fremadrettet vil kæmpe for de radikale mærkesager i Aarhus og i resten af Østjylland.

– Tak til min hidtidige kreds Skanderborg, Odder, Samsø for opbakning, inspiration og støtte. Det har bestemt ikke været en nem beslutning, og jeg ser frem til fortsat samarbejde på andre fronter, siger Susan Kronborg i en pressemeddelelse.

Hun er i dag Radikale Venstres indfødsretsordfører og boligordfører, ligesom hun sidder i bl.a. Folketingets skatteudvalg og retsudvalg.

Hendes mand, Henrik Staunskjær, driver advokatvirksomhed i Skanderborg og Horsens.

Fritiden tilbringer de ofte i familiens sommerhus på Helgenæs.

Susan Kronborg har skiftet valgkreds fra Skanderborg, Odder, Samsø til Aarhus.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *