Lovlydige fiskere taber

Politiken, 9. okt. 2021

Susan Kronborg, Skanderborg: Hvis der er noget, jeg ikke kan døje, er det snyderi på andres bekostning og manglende kontrol med snydere. Fiskeristyrelsen iværksatte på ministerens opfordring i foråret en kontrolkampagne af ulovlige motorer. Fiskeristyrelsen arbejder stadig med den kampagne og alle fartøjer får tilsyneladende lov at fiske videre, mens arbejdet pågår. Ministeren må derfor i gang med det store skyts nu. De lovlydige små fjordfiskere er taberne, hver eneste gang de store fartøjer på Limfjorden slukker for deres AIS, fuldstændigt som de hollandske bomtrawlere, der på samme vis snyder de danske fiskere. Jeg må derfor stærkt opfordre til, at Fiskeristyrelsen optrapper kontrollen med ulovlige motorer.

Det er de små fjordfiskere, som betaler regningen og mister deres levebrød.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *