Stop den hjerteløse hjemsendelse af syriske flygtninge

Publiceret i Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad 21. juni 2021, Lokalavisen Aarhus Nord 23. juni 2021.

Hundredvis af flygtninge i Danmark har fået besked om, at de skal vende tilbage til Assads Syrien. Sammen med Orbáns Ungarn er vi det eneste land i Europa, der sender flygtninge retur til et land, der helt åbenlyst ikke er sikkert endnu. Heller ikke, hvis man spørger FN’s flygtningehøjkommissariat. Og den danske ambassade i Damaskus er lukket, fordi det er for farligt at opholde sig i den syriske hovedstad. Det er almindelige mennesker med almindelige hverdage, der nu venter i angst, om de bliver revet op med rode. Og det er døtrene og mødrene, som er i fare for hjemsendelse, da de ikke risikerer at blive indrulleret i Assads hær. Vi vil sende dem tilbage til krig og forfølgelse fra Assads terrorregime. Det er meningsløst. Stop hjemsendelserne af syrere nu. I Horsens Kommune er der 79 flygtninge med den dårligere beskyttelse i Udlændingelovens § 7, stk. 3. Der er i alt 397 syriske flygtninge i Horsens Kommune. I Vejle Kommune er tallene henholdsvis 117 og 469, i Fredericia Kommune er tallene henholdsvis 27 og 182, i Hedensted Kommune er tallene henholdsvis 37 og 210, i Ikast-Brande Kommune er tallene henholdsvis 26 og 123, i Odder Kommune er tallene henholdsvis 27 og 159, i Skanderborg Kommune er tallene henholdsvis 49 og 345, og i Billund Kommune er tallene henholdsvis 21 og 168.

1 kommentar

  1. Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The overall look of your website is excellent, let alone
    the content material! You can see similar here ecommerce

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *