Fødselsdag

  • Uge-Bladet Skanderborg, 30. juni 2021

Den radikale politiker Susan Kronborg fra Skanderborg har fået en tidlig fødselsdagsgave. Torsdag 24. juni indtrådte hun formelt i Folketinget. Det sker efter den tidligere Radikale leder Morten Østergaards 16. juni meddelte, at han med omgående virkning forlader politik. Susan Kronborg har været stedfortræder for Morten Østergaard siden sidste efterår, hvor han gik på orlov fra Folketinget. Hun interesserer sig særligt for foreningslivet, kampen for rent drikkevand og flere hænder til erhvervslivet, og er i dag de Radikales fiskeri-og indfødsretsordfører.

1 kommentar

  1. Wow, awesome weblog structure! How long have you ever
    been running a blog for? you make blogging look easy.
    The full glance of your website is excellent,
    as smartly as the content material! You can see similar here sklep internetowy

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *