De første uger som Morten Østergaards afløser

Publiceret Østbirk Avis, Aarhus Stiftstidende, 28.11.2020, Midtjyllands Avis 27.11.2020, Ugebladet Skanderborg 02.12.2020

Jeg har nu læst! og underskrevet Grundloven – med herlig bimlen og bamlen af demonstranter udenfor. Det er en helt særlig følelse, at underskrive Grundlovserklæringen. Bag ved mig er der udsigt til statsministeriet – godt at de har lige så meget glæde af når demonstranterne slår grydelåg sammen. Nu skal der arbejdes igennem! Der er mange nye systemer i Folketinget også når det kommer til afstemning. For at stemme logger man ind med et nummer – men jeg kom så til at logge ind som Jakob Ellemann. Da hele venstre gruppen lykkedes med at komme for sent til afstemningen – tænker jeg egentlig Ellemann var heldig at han havde en stand in….Som Morten Østergaards afløser har jeg glæden af en debut på Folketingets talerstol, hvor jeg har fornøjelse af at holde ordførertale på vegne af Uddannelsesordføreren Katrine Robsøe. Der er klingende mønt fra Uddannelsesministeren Ane Halsboe-Jørgensen (S) og de andre partiers uddannelsesordførere samt fine underskrifter på lovforslaget. Nu er vi igang! Og idag skal jeg i Indfødsretsudvalget med Morten Messerschmidt, Marie Krarup mv!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *