Endelig: Dyre Taskforce

Publiceret Randers Amtsavis og Østbirk Avis den 18. juli 2019, Aarhus Stiftstidende den 20. juli 2019, Horsens Folkeblad den 21. juli 2019, MJA den 22. juli 2019, Ugebladet Skanderborg den 27. juli 2019

Læserbrev: Helt fantastisk – nu har vi fået en dyretaskforce. Rigspolitiet har oprettet tre specialenheder, der skal forebygge og efterforske sager om mishandling og vanrøgt af dyr. Jeg håber, det betyder, at politiet bliver dygtigere og fremover vil rette større opmærksomhed mod ulovlig handel med hunde, handel med truede dyrearter og vanrøgt af heste og andre dyr.

Vi vil så forhåbentlig også undgå sager som den i Randers. I august 2015 modtog Østjyllands Politi en detaljeret anmeldelse om mishandling af hunde på en ejendom i Gjerlev. Anmeldelsen omfattede også beskrivelse af, at beboerne havde ulovlige våben. Politiet foretog sig derefter intet i sagen, men fik så endnu en anmeldelse halvandet år efter i december 2016. Herefter blev der handlet en måned senere, og i februar 2017 kunne der konstateres en hvalpefabrik med 60 hunde, som gik i deres egen afføring.

Jeg kan dog glæde mig over, at justitsministeren er blevet bedt om en redegørelse for, hvorfor den detaljerede anmeldelse i Gjerlev-sagen blev overset eller ikke prioriteret. Derudover glæder jeg mig overmåde meget over, at vi er kommet i omdrejninger og forhåbentlig opnår den samme succes med en dyretaskforce i politiet som i vore nabolande.

2 kommentarer

  1. Wow, wonderful blog format! How long have you been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The full look of your site is magnificent,
    let alone the content material! You can see similar here sklep online

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *