RØDT LYS KØRSEL ER VANVIDSKØRSEL

Publiceret Lokalavisen Aarhus 31. maj 2021

RØDT LYS KØRSEL ER VANVIDSKØRSEL Ja, vi har fået en lov om vanvidskørsel. Men tiden er også til, at vi går endnu længere. Det er nemlig også vanvittigt at køre over for rødt lys. En 28-årig mand er netop blevet idømt 60 dages betinget fængsel for at køre over for rødt lys på bekostning af en 23-årig kvindes liv. Det er dødskrydset Åby Ringvej/ Edwin Rahrsvej i Brabrand. Nogen gange skal vi politikere gå forrest for at skabe en holdningsændring. Og det synes jeg også, vi skal, når vi taler om rødt lys kørsel.Lovændringer skaber kulturændringer. Vi kan jo se, at alle som det naturligste tager sikkerhedssele på. Og nærmest ingen ryger indendørs længere – ikke en gang i eget hjem. Og der skal bygges en gangbro, for der er noget galt, når flere unge mennesker mister livet i det fodgængerfelt.

4 kommentarer

  1. Wow, wonderful blog structure! How lengthy have you been running a blog for?

    you make blogging glance easy. The overall glance of your site is excellent, let alone the content!
    You can see similar here najlepszy sklep

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *